Categorieën

Privacyverklaring 
Persoonsgegevens die worden verwerkt.
Extensions voor Paarden kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt
van de diensten van Extensions voor Paarden en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Extensions voor Paarden verstrekt. Extensions voor Paarden kan de volgende persoonsgegevens verwerken: 

- Uw voor- en achternaam - Uw adresgegevens
-  Uw telefoonnummer
-  Uw e-mailadres

- uw IP -adres 
Waarom Extensions voor Paarden gegevens nodig heeft.
Extensions voor Paarden  verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. 
Daarnaast kan Extensions voor Paarden  uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening. 
Hoe lang  Extensions voor Paarden gegevens bewaart.
Extensions voor Paarden  bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. 
Delen met anderen.
Extensions voor Paarden  verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 
 
  In kaart brengen website bezoek.
Op de website van Extensions voor Paarden  worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Extensions voor Paarden gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. 
GOOGLE ANALYTICS 
Extensions voor Paarden maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Extensions voor Paarden  bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. 
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. 
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Extensions voor Paarden  te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. 
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Extensions voor Paarden  heeft hier geen invloed op. 
Extensions voor Paarden  heeft Google geen toestemming gegeven om via Extensions voor Paarden  verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. 
GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN 
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naarinfo@extensionsvoorpaarden.nl. Extensions voor Paarden  zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. 
Beveiligen
Extensions voor Paarden  neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Extensions voor Paarden  maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. 
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Extensions voor Paarden verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Extensions voor Paarden  op via info@extensionsvoorpaarden.nl. 
Extensions voor Paarden  is een website van CCV Webshop. 
Postadres: Baandervrouwenlaan 253A, 5282TP, Boxtel
Vestigingsadres: Baandervrouwenlaan 253A, 5282TP,  Boxtel
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel:  58652361Telefoon: 06 101 555 31
E-mailadres: info@extensionsvoorpaarden.nl


 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies